pomidorowa


Autor: dakota
04 grudnia 2003, 13:02

Czy kurczak ma zebra? jakies dziwne to mieso....Wyglada jak gorna czesc konskiego kregoslupa..czy to wogole nadaje sie na rosol? Hm..No nie mam wyjscia. Ugotuje. Zobacze co z tego wyjdzie..

Rosol wlasnie konczy sie gotowac..Ladnie pachnie. A wiec sa szanse na to, ze to co dzisiaj przygotuje, bedzie choc w minimalnym stopniu przypominalo zupe..najlepiej gdyby jeszcze zostala poprawnie zidentyfikowana przez spozywajacych czyli jako pomidorowa:) 

05 grudnia 2003
Już wyjaśniam..Bo to było tak...:)))Robiłam pomidorową, ale na bazie rosołu. I pan dał mi w mięsnym taką duuużą kość i ona miała żebra..takie duże że nie zmieściła mi się do garnka.Musiałam kroić,krew sikała na wszystkie strony..trzask kości..To było okropne...:)
Nebraska
04 grudnia 2003
Hm. Najpierw chcesz gotować rosół, potem pachnie pomidorówką... no ja tam nie wiem, dla mnie to dwie skrajności. Kurczak ma żebra, jak każdy inny ssak. hehe.. właśnie miałam unit o zwierzaczkach - wieloryby i delfiny są ssakami, pingwin jest ptakiem choć nie lata. Dziobak jest ssakiem, ale składa jajka. Kangur rodzi tylko jedno dziecko i nosi je w torbie przez 9 miesięcy. Pytanie Bartusia: Proszę pani, a gdzie on ma tą torbę? - Na ramieniu, głąbie jeden!!!!!!

Dodaj komentarz